The JouRney and DeStiny....

sayu lah pulak..


okay...dr sulu smpai lah hari smlm aku yakin yg aku xkan sedeih untuk tglkan cmpny aku ni.yakin sgt2 lah.berasa sgt hepi adelah..tapi..tibe2 tadi knape sayu je hati aku nak tglkan cmpny ni ek...bile pulangkan pass, salm dgn Ms Ng..hmmm dgr d ckp tetibe aku sebak..tp knape ye..aku xdelah rapat sgt dgn die.aku seorng pekerja yg bgus agaknye..haha..ok gurau2..;P

pastu jum en johary plak.die ckp.."thnk 2 u to.u've done gud job here.and i'm not such as good as many boss ou there"lbih kurg mcm ni lh ayt nye..cedeh jgak aku.walaupun ade jgak termngumpat pasal bos aku ni kan..hmm

pastu jumpe Mr YY plak..hmmm..aku rase die ni seorng bos yg sgt cool.mule2 aku xsuke care die sbb d ni strict sgt.nak buat ni xboleh.nk buat tu xblh.tp lame2 aku fhm care die n aku suke care d handle satu2 prob.seriously d sgt cool.seorng yg tdk mudah melenting.

pastu last jumpe Mr Chong.our GM.mcm bese..die senyum.wat muke comel die yg telah lame menmbt hati kami2 di ofis tu.heh..walopun umur d dh around 60.yp d kuat lg tau.dn sgt hepi je org nye..

btul2 last jumpe adnin lah.ofismate aku.sedih jgak..

waa...xtaulah knape.tp yg pnting wktu nk mlgkah kluar tu aku sebaklah.septutnye aku hepi sgt2.mgkin tmpat ni byk emori n byk mgjar aku kot..ape2 pun thnk u NEU-BIO..hope dis compny will sucsess!
2 comments:

Bila plak nk ucap selamat tinggal kat kitorang ni...lagi sayu nanti...jom jumpe before ko balik johor..huhu


alaaa...msti cedeyh nti..huhu..aku hbis trening selase ni.tp kalo aku xg pun xpe sebnye kan..nti sok nk try wat alasn xg lah..mls lh nk pegi..huhu..


Post a Comment

Followers

Pages

hello




ShoutMix chat widget



Powered by Blogger.

About Me

Blog