The JouRney and DeStiny....

terpakse balik jugakkkkk... MySpace

10:54 AM

huhu...aku kena balik jugak..insyaallah nxt wek..so gudbye UKM...gudbye my friends...gudbye jgak pade die..huhu..walopun sedih..tp kat dunia ni ramai lg yg perlukan kite kan..my family ecspecially...huhu..sori sgt2...sori2..sori..tb2 terase seorng ank yg sgt xbrtngungjwb..

so aku kene setelkan semua bnde hr ni jgak!!huh...laporan PA...borng thesis...buku..barng2...ape lg ek...hmmm...MySpace

waaaa...rushing tyme kot..huhu..aku mmg suke wat keje rush2 ni..hhuhu...MySpace

Read On 0 comments

jouRney 2 SabaH!!! MySpace

10:30 PM
flight kul 930..yekot..hehe...kalo nk citer byk sgt!!!heh..so tk gmbr jelah..heh MySpace

end of d story..hehe..memory that will be in my heart..insyaallah.. MySpace

Read On 0 comments

xtau ap yg terjadi...

3:30 PM

ntah...


betul ke blog tmpt kite meluahkn perasaan..betullh tu kan..hehe..aku tnye aku plak yg jwb sendiri..heh..

aku br blik dr sabah ni..dr 11-18 mei 2009 hr tu...best!!!yg xsngkanye dpt jumpe kwn sekolh lme..jauh gile jumpe..heh..seronok sgt!!MySpace

sebenanye nak citer pasal kat sabah..tapi mcm xde mase plak skang ni..nk g melaka ni..ade progrm jati diri..huhu..blik i aku akn tulis segala-galanye..heh..lgpun skrg ni xde mood nk bercerite pjg lebar..xtaulah ape yg terjadi..MySpace

waaaaaaa!!!knapelah jd mcm ni kan..aku terlalu mgmbil bert ke ataupn trlalu mengongkong..aku yg sgt sensitif ke ataupn mmg patut aku terase..huhu..

hmmmmmmm..kdg2..wk2 cerah pun kite blh terasa hujn kan..sebb tibe2 ade air yg mmbasahi pipi..tp cuaca cerh je..panas lg..heh..ape yg aku merepek ntah...MySpace
Read On 0 comments

i could leave if....

1:31 PM
heh..kalo betul2 xsuke aku akn pergi...MySpace
Read On 0 comments

huhu..

7:26 AM

huhu..tibe2 kejelesan melanda kan..menyesal plak explore evrything..ingtkan strong to face all d thing..rupe2nye xdelah kuat sgt..aduyai...

tibe2 kepale pening semula...dr mlm td xbaik...pagi ni mkin bedenyut plak...nk smbng tdo lh blik..huhu..Ya Allah ya Tuhanku....ko sembuhkanlah aku dr segala penyakit dan sihatkanlah tubuh bdn aku ni...amin...

Read On 0 comments

yes!!now i will do that..MySpace

10:51 AM
aku akn buat jgak!!!MySpaceaku buat bkn sebb aku bnci..tapi sebb nk bg ruang untk kebaikan semua pihak...sooooooo..no doubt ya...MySpace
Read On 0 comments
Read On 0 comments

if i could go back to the previous time...

11:24 PM

if i could go back to the previous time...huhu..i just want 2 say this..........MySpace

Read On 0 comments

baLik KamPung!!hooRayyyyyyyyyy!!MySpace

8:04 PM

hr khamis yg lepas bersamaan dgn 30 april 2009 aku telah pulang ke kg aku..yeay!!sudh lame dinntikn saat2 ini..heh..tp xrncng pn nk blik..pas smyg mgrb..tb2 aku dpt satu pgilan dari abah aku..die pun ckp mcm ni..."abah nk blik kg atuk ni..ko nk ikut x?"..aiyaaa..tu pun mau tanya lagi ka..hehe..mstilah mau..heh..kul 10 ayh aku smpai kiteorng pun terus pegi..MySpace

ayh aku ade kursus kat cni..sbb tu lah die blh ade kat cni..aku n abah aku pun teruskn pejalanan yg sgt jem pd mlm tu..aku plak yg tensen walopun bkn aku yg bawak..heh..pastu g amik kakak n adik aku 2 org kat tol seremban..

sampai kg aku kul 2.30 pg mcm tu lah..sampai2 atuk aku 2 orng pun bgun..pastu borak2 dgn kiteorng..heh..cian atuk aku tdur mereka trganggu..heh..sok pg bgun tgk2 ade pkcik aku..oooo diorng pun dtg skali..diorng smpai kul 4 pg mcm tu kot..wktu aku dh tidur dh..MySpace

hmmmm..seronok sgt blik hr tu...tau x sebb ap..sebb aku rase kiteorng sume mcm dh lme giler xjumpe..asyik berborak n mgusik je kejenye...hehe..aku rase best lah...yeay!!

ank pkcik aku sorng je lelaki a.ka. sepupu aku lh kan..cian die xde kwn sebb kiteorng sume pompuan..hidup wanita!!heh..tp die pun mnyakat orng bkn men jgak..huh..MySpace

tibe2 jgak aku sgt ramah dgn jiran2 atuk aku..heh..xknal sgt pun tp berbork jap kan..seronok2!!

sepupu aku yg kecik sorng tu sibuk je suh bwk g kedai..x aku yg kene kakk aku lh jd mngse..heh..last2 bli aiskrim pop je pun...MySpacewawa..wawa..

dlm seronok2 tu aku msih ingt lg yg aku ade exm isnin tau..huhu...last paper aku tu..so kne lah jgak study walopun sgt sukar untuk dilakukan...nsb bek kg aku tu sgt tenang tmptnye...MySpace

sebnanye kg tu nti aku akn duduk seumr hdup aku!!heh..sebb ayh aku ckp pas pencen semua dudk ctu..skang ni ngah wat umah..tp xciap lg..jadi orng jawa lh akuMySpace

atuk aku suke ckp jawa..pastu kiteorng sume xfhm pun..huhu..kdg2 tegelak je..ish2...MySpace

hehhe..ap2 pun memg seronok lh hr tu blik...dpt tenngkn pkirn n hati aku yg xdelah kusut sgt..heh..timekasih semua...MySpace

Read On 0 comments

Followers

Pages

hello




ShoutMix chat widget



Powered by Blogger.

About Me

Blog