The JouRney and DeStiny....

Tribute to En MoZiJu.. :P

3:19 PM
haaa...tetibe je nk citer tentang pkcik yg dh berumur 23 ni pada 28th april 2010 hri tu kan..heh..walopun trikhnye dh lepas..tapi sesaje je nk buat bnde ni..ni mengikut kajian Fadzillah kamsah..nk tgk ade tak perangai yg kene ngn pkcik ni..heh

* Sangat aktif dan dinamik. (hmmm...btullh tu kot..tapi dululh..skrg d dh xaktif sgt..hikhik)

* Cepat bertindak membuat keputusan tetapi cepat menyesal.(yg ni mcm betul je..cnthnye..mcm hr tu kan..heh..xpelah xyah citer..heh)

* Sangat menarik dan pandai menjaga diri.(hmm..menarik ke..menariklah kot samapi i pun tetarik ngn u..hakhak)

* Punya daya mental yang sangat kuat.(ohooo...mental sy lg kuat..:P)

* Suka diberi perhatian.(absolutely right!!!heh)

* Sangat diplomatik (pandai memujuk ).(emmmmmmmm...........)

* Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang.(yupppp!!)

* Sangat berani dan tiada perasaan takut.(yekkkeeeeee...bkn kalo tgk citer hantu takut ke.haha)

* Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.(sopan santun?hikhik..penyayang2..:P)

* Emosi cepat terusik.(absolutely right!!!)

* Cuba kawal perasaan.(haha..betul2..kalo d marah tu d cube kawal lh kunun2..tp muke dh merah padam dah..hikhik)

* Kecenderungan bersifat pendendam.(yuppp!)

* Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan.(maybe kot..heh)

* Kuat daya ingatan.(no komen.. :)

* Gerak hati yang sangat kuat.(betul!betul!)

* Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.(setuju!setuju!..heh)

* Berpenyakit disekitar kepala dan dada.(emmmm..d selalu pening kepale..)

* Sangat cemburu dan terlalu cemburu(sangatlhhhhhh setuju...heh)


haaaa...xsemua pun same..heh..xpe yg penting kite tau diri kite sndiri sape n dont be hipokrit depan orng lain..xbaik tau..just be urself!!heh..hepi bufday MOHD ZIN JUNIT.Love u..heh ^__^

Kek yg dipos ke Gelang Patah ek...heh..xlah...ni adalah hasil pertolongan EN Fazly ek..a million of thanks to him to help me..heh..congrats jgak sebb dah dapat baby baru.heh..jasamu dikenang :)

okay!..misi selesai!kate En Fazly lah..heh..makin chubby dh pakcik zin nih..heh..hepi bufday again sayang! :)

Read On 0 comments

exhibition di mines and kursus pengurusan baje organik di terengganu

10:36 AM
mari kite tgok gmbr2 ye..heh

posing wktu ngah setup ni..heh


ceh..konon je muke bersungguh2 kan..heh




ni last day exhibition..pastu soknye g ganu terus..hukhuk

1st day kursus...

2nd day of kursus...new friends..

mcm petani dah kan..hakhak..tapi view die mmg cntik...xmnyesallh!

peserta kursus!

mlm ni bakar kambing ek sama ikan tilapia!but sy xmkn sgt pun itu kmbing..:)

tukang bakar ke tukang melantak nih?heh

gems kan aku nih!!huwaaaa


dapat sijil!yeay!:)

kesimpulanye..everything ok lah..heh..tapi aku ni makin gemuklah..hukhuk..dh lame x xcercise nih..must start back..okeh..enjoy every steps that u make!okay..mari terus berusaha! ^__^



Read On 2 comments

Followers

Pages

hello




ShoutMix chat widget



Powered by Blogger.

About Me

Blog