The JouRney and DeStiny....

baLik KamPung!!hooRayyyyyyyyyy!!MySpace

hr khamis yg lepas bersamaan dgn 30 april 2009 aku telah pulang ke kg aku..yeay!!sudh lame dinntikn saat2 ini..heh..tp xrncng pn nk blik..pas smyg mgrb..tb2 aku dpt satu pgilan dari abah aku..die pun ckp mcm ni..."abah nk blik kg atuk ni..ko nk ikut x?"..aiyaaa..tu pun mau tanya lagi ka..hehe..mstilah mau..heh..kul 10 ayh aku smpai kiteorng pun terus pegi..MySpace

ayh aku ade kursus kat cni..sbb tu lah die blh ade kat cni..aku n abah aku pun teruskn pejalanan yg sgt jem pd mlm tu..aku plak yg tensen walopun bkn aku yg bawak..heh..pastu g amik kakak n adik aku 2 org kat tol seremban..

sampai kg aku kul 2.30 pg mcm tu lah..sampai2 atuk aku 2 orng pun bgun..pastu borak2 dgn kiteorng..heh..cian atuk aku tdur mereka trganggu..heh..sok pg bgun tgk2 ade pkcik aku..oooo diorng pun dtg skali..diorng smpai kul 4 pg mcm tu kot..wktu aku dh tidur dh..MySpace

hmmmm..seronok sgt blik hr tu...tau x sebb ap..sebb aku rase kiteorng sume mcm dh lme giler xjumpe..asyik berborak n mgusik je kejenye...hehe..aku rase best lah...yeay!!

ank pkcik aku sorng je lelaki a.ka. sepupu aku lh kan..cian die xde kwn sebb kiteorng sume pompuan..hidup wanita!!heh..tp die pun mnyakat orng bkn men jgak..huh..MySpace

tibe2 jgak aku sgt ramah dgn jiran2 atuk aku..heh..xknal sgt pun tp berbork jap kan..seronok2!!

sepupu aku yg kecik sorng tu sibuk je suh bwk g kedai..x aku yg kene kakk aku lh jd mngse..heh..last2 bli aiskrim pop je pun...MySpacewawa..wawa..

dlm seronok2 tu aku msih ingt lg yg aku ade exm isnin tau..huhu...last paper aku tu..so kne lah jgak study walopun sgt sukar untuk dilakukan...nsb bek kg aku tu sgt tenang tmptnye...MySpace

sebnanye kg tu nti aku akn duduk seumr hdup aku!!heh..sebb ayh aku ckp pas pencen semua dudk ctu..skang ni ngah wat umah..tp xciap lg..jadi orng jawa lh akuMySpace

atuk aku suke ckp jawa..pastu kiteorng sume xfhm pun..huhu..kdg2 tegelak je..ish2...MySpace

hehhe..ap2 pun memg seronok lh hr tu blik...dpt tenngkn pkirn n hati aku yg xdelah kusut sgt..heh..timekasih semua...MySpace

0 comments:

Post a Comment

Followers

Pages

hello




ShoutMix chat widget



Powered by Blogger.

About Me

Blog