The JouRney and DeStiny....

cerite..

ni kat dlm lab at hannam university. kat sini lah tempat keje aku. biar saye perkenalkan dari kiri saye ye.heh..yg sebelah kiri tu name die Sony.prof Lee suke phil die mcm ni "sony yea!!" like this lah kot bunyi nye.haha..seblh sony tu ialah En YAzid. seblh nye plak Mr Hwang lepastu Ji-ya pastu Mr Kamarul.

Sony ni lah yg byk ajar kiteorng dlm lab. bg aku pnybr jgaklah org nye.sebb die asik senyum je walopun bizi nk ajar kiteorng n bizi nk prepare untuk ajar class die n also bizi untuk lab test die sndiri kan. tabah btul lah!heh

ok sebnye aku nk citer pasal Mr hwang hr ni.knape mr hwang??haha..sebb td aku jak die teman untuk pegi woori bank. untuk tukat duit dollar kepade won. memg bnk tu dkt je dgn Hannam U. tpi pnat jgaklah kalo jln kaki. better naik kerete.tapi aku xnak naik kerete die!!sebb die bwk anjing die dlm kete. mcm geli plak aku nk naik kete die kan.haha..jahat aku ni.heh

so aku pun ckplah kat..bnk tu dekat je kan..so better kite jalan kaki. die pun mcm teragak2 gak.sebb msti d mls nk jalan kaki jgak kan. tp aku xnk nek kete die. so die pun ikutlah ckp aku.bjln.jauh jgak tibe2 rase.heh..pdan muke aku!!heh

bile dh smpai bank..tibe2 die pgang dada die. dada die ok. not mine!heh..dlm hati aku ;sudahlah mamat ni..sakit jntung ape?sebb memg d tgh xchat pn.'adehh..so aku tnye die ok x?die ckp ok.just sick.adehh rase besalh plak ajak die jln kaki tgh2 xchat kan.tpi aku tetp xnk naik kete die jgak..haaa..

so untuk mentup rase kebersalahan aku tu..aku pun borak2 lah ngn die.kunun2 nk amik hati.eh tapi aku ikhlas tau.tq seb die teman aku.sebb kalo g ngn org korea proses cept cikit. nsb bek mr hwang ade td. kalo x org tu nk pasport lah.nk ape ntah.hmmm..

ok rindu msia.mklumlah xpenah ke oversea.huahua

0 comments:

Post a Comment

Followers

Pages

hello




ShoutMix chat widget



Powered by Blogger.

About Me

Blog