The JouRney and DeStiny....

so long..not doing dis..

emmm..dh lame xmenulis blog ni..nk dkt 5 bln dh pun..heh..since mlm ni aku ade byk mase n sgr cergas plak tu..so aku pun memulkan coretan dlam blog yg dh terbengkalai ni..heh

waaaa..xsngke aku dh besarkn..heh..tiba jah..sepanjang training kat cmpany aku ni..aku rase aku lalui mcm2..ade yg best n of kos lh ade yg x..n kelakarnye bru smlm ofismate aku ni gadoh2 ngn pkwe die..ngis2 lg tu..mrh2..kiteorng yg dlm ofis tu yg jd mgse..mntg2lh time tu bos xde..bkn men lg die mlepaskan perasaan nye..ish..ish..franky plak tu yg byk jd mgse.since die sorng je bor dlm ofis tu tyme tu..so epakselah ek..heh..tapi..tibe2 hr ni diorng dh bebaik semula..laaaa...emm..pnat je die mrh2 kiteorng smlm..ht pompuan ni cpt cair ke..ntahlah ek..

tp aku pompuan..kalo aku dpt lelaki yg mcm bf die tu msti dh lme aku tglkan die...hmmm sebb nmpk sgt yg die tu mcm main2 je..tp mgkin kwn aku tu lg tau..ikut sukelah..yg ptng wat mse ni aku besyukur dgn bf aku sorng nih..heh..tp xtaulh kan kot2 nti jd mcm ne.. ;P

ngah pk weeknd ni nk wat pe..g knduri kawin umah ecah..pastu nk wat pe ek..dhlah elaun xmsuk lgi..aku mmg mngamuk btullh..ish..ish..mndtgkan kmrahan btul..kalo xblh buat jgn bjnji blh x..bg org lain hrapan je..xbaik tau..hmmm..

bos aku ckp aku ni kurng agresif!!ha yeke??heh..btulh tu kot..so die suh aku ganas ckit..tp bkn jd jht..heh..bile aku g nek moto pun...adelh 2, 3 orng lelaki kat ofis aku tekejut..aku ni nmpak sopn sntun n lmah lmbut sgt ke..heh..jgn tetipu..i xtipu sape2 tau..i ni ganas sbnye.. :P

k lah mngarut dh..i hope for a beter dy 4 tmrw n next dy n d nxt day...and ect.. ^___^

0 comments:

Post a Comment

Followers

Pages

hello




ShoutMix chat widget



Powered by Blogger.

About Me

Blog